Telefon 070-508 63 18

Prisvärda bostäder i Pilar de La Horadada

Avenida Cofradías, Pilar de la Horadada, Spain
3 Beds
2 Baths

Pilar de la Horadada är en medelstor spansk stad som ligger bara några minuter från de vackra blåflaggade stränderna i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Pilar de la Horadada är en kommun och här hittar du allt du behöver för det dagliga livet som livsmedelsbutiker, banker, restauranger och barer. Pilar har också en busstation och en stor kommunal idrottsplats med bland annat Padelbanor.

Pilar de la Horadada har ett välutvecklat nätverk av säkra cykelbanor som ansluter till närliggande områden som Mil Palmeras och El Mojón och tar dig också till den vackra stranden Higuericas i Torre de la Horadada. Du är inte beroende av en bil för att njuta av en stor del av området.

Detta trevliga bostadsområde är byggt runt ett härligt poolområde. Bostäderna är byggda i modern design och ligger i ett lugnt bostadsområde strax utanför centrum av Pilar de la Horadada. Bostäderna har en mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och för att vara energieffektiv. På det gemensamma området finns både pool och relaxytor.

Bostäderna har en öppen och modern planlösning med och modernt kök. Välj mellan bostad på markplan med stor terrass eller en trappa upp med privat takterrass. Här finns också radhus med stora terrasser på markplan, takterrass och privat pool.

Detta område ligger bara 4 km från stranden, perfekt för en cykeltur. Det ligger dessutom inom gångavstånd till centrum av Pilar de la Horadada där du hittar alla nödvändiga bekvämligheter som butiker, restauranger, barer etc.

Några av de detaljer som ingår i priset är:

 • Kök utrustat med skåp, bänkskivor och vitvaror
 • Säkerhetsdörr
 • Golvvärme i badrummen
 • Aluminium jalusier
 • Komplett badrum med duschväggar
 • Förberett för luftkonditionering genom dolda kanaler
 • Varmvattenberedare
 • Privat parkeringsplats
 • Gemensamt poolområde

Bungalow på markplan med tre sovrum är tillgänglig från 259.900€ plus skatt

Bungalow en trappa upp med tre sovrum och takterrass är tillgänglig från 299.900€ plus skatt

Radhus med tre sovrum, tre badrum pool, garage och privat takterrass är tillgänglig från 365.900 € plus skatt.

Dessa bostäder beräknas vara färdiga för leverans i oktober 2023

Kontakta oss idag för visning av dessa populära hem! Självklart gör vi digitala visningar om du har svårt att komma just nu men inte vill missa dessa fina bostäder.

Property details:

Property ID: 40953
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Avenida Cofradías, Pilar de la Horadada, Spain