Vårt koncept är att erbjuda dig ett brett utbud av nybyggnadsfastigheter längs hela Costa Blanca, från Los Alcázares i söder till Dénia i norr.

Vårt jobb är att hitta det du letar efter baserat på dina kriterier, du behöver inte veta i förväg exakt var du letar efter ditt drömhem. Inte heller behöver du vara i kontakt med flera olika fastighetsbyråer som bara erbjuder fastigheter i ett begränsat område, vi har själva hela erbjudandet.

Även om vi är specialiserade på nya bostäder har vi enormt bra samarbetspartners som har bostäder i alla prisklasser. Hittar du inte det du söker på vår hemsida, tveka inte att skicka ett mail till info@sucasacostablanca.com och beskriv vad du söker och till vilket pris så vågar vi lova att vi kommer att hitta det perfekta boendet till dig.

Om du letar efter ett hem i ett specifikt område där utbudet av nya fastigheter är begränsat har vi ett brett nätverk av pålitliga fastighetsbyråer som specialiserat sig på begagnade bostäder.

Vi arbetar med advokater som talar ditt språk! Tillsammans med dem hjälper vi våra kunder till en säker affär!

Su Casa Costa Blanca är ett registrerat handelsnamn i Spanien 

Teamet på Su Casa Costa Blanca är dedikerade till att presentera dig de bästa nybyggnadsalternativen i kustregionen Costa Blanca. Tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners på begagnatsidan är antalet fastigheter vi kan presentera för dig enormt!

Fastighetsförmedlare Christina Seton 

Språk Swedish, English, Spanish