Telefon 070-508 63 18

Fin villa med privat pool i vackra San Pedro del Pinatar

Calle Juan de Herrera, San Pedro del Pinatar, Spain
3 Beds
3 Baths
112.5 m²

Dessa bostäder har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämpliga för underbara semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför mycket lämplig även för permanentboende. Den vackra hamnen når du via en nationalpark som är fantastiskt med sina saltlaguner och rosa flamingos. Vid den härliga hamnen finns högklassiga restauranger som serverar färsk fisk och nyfångade skaldjur. Restauranger finns det gott om i hela San Pedro del Pinatar så här finns något för alla smaker.

Bostäderna ligger i ett lugnt bostadsområde med några minuters gångavstånd till alla bekvämligheter som restauranger, skolor, banker, vård och supermarknader.

Villorna har tre sovrum och tre badrum. Planlösningen är modern, öppen och ljus. Köket är komplett med skåp och bänkskiva, spis, diskmaskin, ugn, induktionshäll diskbänk och kylskåp med frys. Badrummen är fullt utrustade med sanitetsporslin och duschväggar.

Villan har privat tomt med pool och härliga solplatser. Möjlighet finns även att lägga till solterrass på taket.

Leverans är beräknad under andra halvan av 2024

Kontakta oss idag för visning av detta fina område, de säljs i snabb takt!

Property details:

Property ID: 47512
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 112.5 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Juan de Herrera, San Pedro del Pinatar, Spain