Telefon 070-508 63 18

Modern lägenhet bra placerad i Torre de La Horadada

Calle Virgen de la Asunción, Torre de la Horadada, Spanien
Lägenhet
3 Beds
2 Baths
88 m²

Denna moderna bostad ligger endast ca 5 minuters promenad från stranden i den gamla och genuina staden Torre de la Horadada med sina vackra torg och små tavernor. Staden hämtar sitt namn från försvarstornet från 1500-talet som skyddade kusten från piratattacker. I staden kan du njuta av en pittoresk småbåtshamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger och en trevlig strandpromenad.

Golfspelare kan nå flera golfbanor inom en kort bilresa – Lo Romero, Villamartin Golf, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.

Staden är väl ansluten, du är snabbt ute på motorvägen AP-7. Alicantes internationella flygplats kan nås på under en timme med bil och den nya internationella flygplatsen i Murcia ligger bara 45 minuter bort. Det enorma köpcentret La Zenia Boulevard ligger bara cirka 15 minuter bort.

Denna mysiga lägenhet har tre sovrum och två badrum. Det är ett hem för hela familjen. Det är ett hörn och den stora terrassen vetter mot söder och har en privat tomt på 74 kvm. Lägenheten har tillgång till ett fint gemensamt område med pool och fina ytor. Alla bekvämligheter ligger inom några minuters promenad. Köpcentret Plaza Nueva med butiker och restauranger ligger bara något kvarter bort.

Med bil kan du enkelt nå både motorvägarna AP-7 och N-332, som snabbt tar dig till stora köpcentra eller till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Lägenheten säljs fullt möblerat och helt inflyttningsklar! Njut av semestern redan i år i ditt nya hus.

Property details:

Property ID: 31474
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 88 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Virgen de la Asunción, Torre de la Horadada, Spanien