Telefon 070-508 63 18

Läcker enplansvilla second line i Cabo Roig

Calle Huracán, 2, Orihuela, Spanien
Villa
3 Beds
3 Baths
2 Garages
350 m²

Cabo Roig tillhör Orihuela Costa och är ett vackert område på en udde i Medelhavet. Cabo Roig har stora trevliga parker och breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig livsmiljö. I Cabo Roig hittar du en exklusiv småbåtshamn och många mycket bra restauranger.

Cabo Roig är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

 

Denna majestätiska villa i ett plan inrymmer tre sovrum, samtliga med ett badrun en-suite. Det största sovrummet har även klädkammare. Det finns även fina terrasser och två extra toaletter i villan. I den fina trädgården har du flera fruktträd, rabatter och en rejäl pool samt en jacuzzi. Villan har även ett rejält garage där det ryms två bilar. Villan säljs delvis möblerad. Tomten är på ca 1500 kvm. Denna fina villa ligger endast 400 meter från den fina småbåts hamnen i Cabo Roig.

Den bör ses för att man skall känna den härliga känslan som denna villa  har att erbjuda.

Välkommen att boka visning, vi hjälper dig gärna.

Property details:

Property ID: 31338
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Garage: 2
Area Size: 350 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Huracán, 2, Orihuela, Spanien