Telefon 070-508 63 18

Mycket prisvärda radhus i Pilar de La Horadada

Avenida de la Ventas, Pilar de la Horadada, Spanien
Radhus
3 Beds
2 Baths
92.54 m²

Pilar de la Horadada är en medelstor spansk stad som ligger bara några minuter från de vackra blåflaggade stränderna i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Pilar de la Horadada är en kommun och här hittar du allt du behöver för det dagliga livet som livsmedelsbutiker, banker, restauranger och barer. Pilar har också en busstation och en stor kommunal idrottsplats med bland annat Padelbanor.

Pilar de la Horadada har ett välutvecklat nätverk av säkra cykelbanor som ansluter till närliggande områden som Mil Palmeras och El Mojón och tar dig också till den vackra stranden Higuericas i Torre de la Horadada. Du är inte beroende av en bil för att njuta av en stor del av området.

Detta trevliga bostadsområde är byggt runt ett härligt poolområde. Bostäderna är byggda i modern design och ligger i ett lugnt bostadsområde strax utanför centrum av Pilar de la Horadada. Radhusen har en mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och för att vara energieffektiv. På det gemensamma området finns både pool och relaxytor.

Radhusen har en öppen och modern planlösning med och modernt kök. Radhuset har både terrass på markplan, terrass en trappa upp och en privat takterrass.

Detta område ligger bara 3 km från stranden, perfekt för en cykeltur. Det ligger dessutom inom gångavstånd till centrum av Pilar de la Horadada där du hittar alla nödvändiga bekvämligheter som butiker, restauranger, barer etc.

Några av de detaljer som ingår i priset är:

 

 • Kök utrustat med skåp, bänkskivor och vitvaror
 • Säkerhetsdörr
 • Golvvärme i badrummen
 • Aluminium jalusier
 • Komplett badrum med duschväggar
 • Förberett för luftkonditionering genom dolda kanaler
 • Varmvattenberedare
 • Utekök och dusch på takterrassen
 • Privat parkeringsplats på tomten
 • Gemensamt poolområde med utegym

Radhus med tre sovrum och privat takterrass är tillgänglig från 237.900 € plus skatt.

Dessa radhus beräknas vara färdiga för leverans i februari 2023

Kontakta oss idag för visning av dessa populära hem! Självklart gör vi digitala visningar om du har svårt att komma just nu men inte vill missa dessa fina bostäder.

Video från ett av deras tidigare projekt: https://youtu.be/SzFmP59cfjE

Property details:

Property ID: 30539
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 92.54 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Avenida de la Ventas, Pilar de la Horadada, Spanien