Telefon 070-508 63 18

Lyxprojekt nära stranden i Playa Flamenca

Calle Pablo Picasso, Orihuela, Spanien
Lägenhet
3 Beds
2 Baths
1 Garages
82.92 m²

Orihuela Costa är ett vackert område längs kusten av Medelhavet. Orihuela Costa består av flera orter och är ett mycket populärt område, här finns stora trevliga parker, restauranger, idrottsanläggningar med padel, breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig miljö.

Orihuela Costa är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

Här har du en fantastisk anläggning nära havet som har läckra bostäder i en påkostad oas. Detta bostadsområde har ett exceptionellt läge nära Flamenca-stranden, köpcentra samt en utmärkt anslutning till motorvägen AP-7.  Bostadsområdet ger en härlig känsla av lyx med blomrabatter, utsmyckningar och palmer. Här finns flera uppvärmda och ouppvärmda utomhuspooler för både vuxna och barn, jacuzzi, parker och en barnvattenpark och dekorativa fontäner, en chill-out lounge med en bar och en bar integrerad i poolen, en pergola med terrass, ett gym med en inglasad fasad med panoramautsikt över poolområdet, ett gym och en finsk bastu.

Som du vid det här laget har förstått är detta område avsett för dig som vill njuta av livet.

Några exempel på avstånd:

Mataffär 100 meter

Lokala lördagsmarknaden 250 meter

Stranden, Playa Flamenca 700 meter

Det enorma köpcentret La Zenia Boulevard 200 meter

 

Välkommen att boka din visning.

Här finns bostäder med två eller tre sovrum, på markplan, eller en trappa upp med balkong eller högst upp med privat takterrass.

Du väljer vad som passar dig bäst. Uthyrningspotentialet i detta projekt är mycket högt med hänsyn till det extremt bra läget och påkostade poolområdet.

Priserna börjar från 202.000€ + skatt

Property details:

Property ID: 28961
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Garage: 1
Area Size: 82.92 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Pablo Picasso, Orihuela, Spanien