Telefon 070-508 63 18

En lyxvilla som gör dig mållös i San Pedro del Pinatar

Calle Jacobo Tintoretto, San Pedro del Pinatar, Spanien
Villa
3 Beds
3 Baths
346 m²

Denna villa är allas dröm! Den har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämpliga för härliga semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför även mycket lämplig för permanentboende.

Denna villa byggs i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till alla bekvämligheter som restauranger, cafeer, mataffär, banker, vård skolor och gym.  Närmaste stranden ligger ungefär 2 kilometer bort. Du har promenadavstånd till den enormt vackra nationalparken med saltsjöar och mängder av rosa flamingos, varför inte ta en härlig promenad genom den skyddade parken och avsluta med en härlig lunch på någon av de högklassiga restaurangerna som ligger i hamnen. Precis bredvid hamnen finns också flera fina stränder till Medelhavet. Om du bor i San Pedro del Pinatar kan du lätt välja om du vill bada i Medelhavet eller i en av Europas största saltvatten-laguner, Mar Menor som håller någon grad högre temperatur i sitt lugna vatten.

Du når Alicantes flygplats 45-50 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Villan kan anpassas helt efter dina behov och skräddarsys som du önskar. Planlösningen är modern, öppen och ljus. Köket är komplett med skåp och bänkskiva, spis, diskmaskin, ugn, induktionshäll diskbänk och kylskåp med frys. Badrummen är fullt utrustade med sanitetsporslin och duschväggar.

Självklart ingår en rejäl pool i priset!

 

 

 

Property details:

Property ID: 28950
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 346 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Jacobo Tintoretto, San Pedro del Pinatar, Spanien