Telefon 070-508 63 18

Fin villa i El Campello

Calle Lorcha, El Campello, Spanien
Villa
3 Beds
2 Baths
106 m²

El Campello är en kuststad i provinsen Alicante på Costa Blanca. Det är en charmig, livlig, medelstor spansk stad vid Medelhavets strand. Strax söder om stadens centrum hittar du Playa Muchavista, en av provinsens längsta sandstränder. I El Campello hittar du alla tjänster som butiker, banker, apotek, barer och restauranger. Kommunikationen är bra med spårvagnen som når Alicante i söder och Dénia via Benidorm i norr. Det är lätt att förstå varför El Campello är ett mycket populärt område.

El Campello har mer än 250 soldagar per år, och den årliga medeltemperaturen är på + 19 ° C.

Dessa fina villor byggs i ett trevligt bostadsområde strax norr om centrum av El Campello. Villorna ligger bara 8 minuters promenad från närmaste stranden och inom gångavstånd har du även restauranger och ett mindre kommersiellt centrum med butiker och cafeer. På endast 20 minuter tar du dig till Alicantes internationella flygplats.

Villan har tre till fyra sovrum, två till tre badrum.

Möjlighet finns även att lägga till källare och utöka villan med 65 kvm. Källaren kan du själv bestämma om du vill nyttja som garage eller ett extra sovrum och badrum.

Närmaste station till spårvagnen ligger endast 300 meter bort. Spårvagnen tar dig till Alicantes centrum via stränderna eller till norrut till Benidorm med dess livliga gator och enorma utbud av underhållning.

Privat pool och källarvåning erbjuds som tillval.

Kontakta oss idag så ordnar vi en visning av den här fastigheten.

Property details:

Property ID: 28633
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 106 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Lorcha, El Campello, Spanien