Telefon 070-508 63 18

Mycket prisvärd villa i La Zenia

Calle Canela, Orihuela, Spanien
Villa
3 Beds
2 Baths
100.10 m²

Orihuela Costa är ett vackert område längs kusten av Medelhavet. Orihuela Costa består av flera orter och är ett mycket populärt område, här finns stora trevliga parker, restauranger, idrottsanläggningar med padel, breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig miljö.

Orihuela Costa är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

Dessa mycket läckra villor byggs i La Zenia/Villamartin som är ett trevligt område.  Det stora köpcentret La Zenia Boulevard ligger bara 2 kilometer bort. Du promenerar 1,5 km till golfbanan i Villamartin. Cafeer, restauranger och mataffär finns också inom korta avstånd och ett stort sportcenter med tennis och padel hittar du endast 1,5 km bort. Stranden ligger 3 km från din fina villa. Till Skandinaviska skolan har du 2,5 km.

Denna villa finns i tre olika modeller, du bestämmer vad som passar dig bäst. Villan kan levereras med eller utan pool. Den har tre sovrum och två eller tre badrum.  Samtliga villor har rejäl takterrass.

Några exempel som ingår i priset:

Entredörr av säkerhetstyp

Varmvattenberedare

Möbler och duschväggar i badrummet

Golvvärme i badrummen

Förberett för AC i kanaler

Dusch på takterrassen

 

Kontakta oss idag för att boka visning. Självklart kan vi ordna en visning på Whatsapp om du har svårt att komma till Spanien just nu.

Tre sovrum, två badrum pris från 279.900€ plus skatt.

Tre sovrum, tre badrum  och privat pool pris från 319.900€ plus skatt.

Leveranstid ca 20 månader efter undertecknat kontrakt.

Property details:

Property ID: 28423
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 100.10 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Canela, Orihuela, Spanien