Telefon 070-508 63 18

Mycket prisvärd villa med pool i San Pedro del Pinatar.

Calle Sagasta, San Pedro del Pinatar, Spanien
Villa
3 Beds
2 Baths
110.5 m²

Dessa bostäder har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämpliga för härliga semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför även mycket lämplig för permanentboende.

Villorna ligger i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till alla bekvämligheter som restauranger, cafeer, mataffär, banker, vård och gym. Närmaste stranden ligger ungefär 2,5 kilometer bort. Du har promenadavstånd till den enormt vackra nationalparken med saltsjöar och mängder av rosa flamingos, varför inte ta en härlig promenad genom den skyddade parken och avsluta med en härlig lunch på någon av de högklassiga restaurangerna som ligger i hamnen. Precis bredvid hamnen finns också flera fina stränder till Medelhavet. Om du bor i San Pedro del Pinatar kan du lätt välja om du vill bada i Medelhavet eller i en av Europas största saltvatten-laguner, Mar Menor som håller någon grad högre temperatur i sitt lugna vatten.

Du når Alicantes flygplats 45-50 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Villorna har tre sovrum och två badrum. Planlösningen är modern, öppen och ljus. Köket är komplett med skåp och bänkskiva, spis, diskmaskin, ugn, induktionshäll diskbänk och kylskåp med frys. Badrummen är fullt utrustade med sanitetsporslin och duschväggar. I priset ingår privat pool på 12 kvm.

Pris

Villa med tre sovrum, två badrum, privat pool och takterrass är tillgänglig från 243.850 € + skatter.

Leverans under 2021, (just nu finns två bokningsbara 21-09-18)

Kontakta oss idag för visning av dessa fina villor, de säljs i snabb takt!

Property details:

Property ID: 28124
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 110.5 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Sagasta, San Pedro del Pinatar, Spanien