Telefon 070-508 63 18

Parhus med privat pool och takterrass nära allt i San Pedro del Pinatar

Calle Emilio Diez de Revenga, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spain
Lägenhet
3 Beds
3 Baths
151.5 m²

Dessa bostäder har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämpliga för underbara semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför mycket lämplig även för permanentboende. Den vackra hamnen når du via en nationalpark som är fantastiskt med sina saltlaguner och rosa flamingos. Vid den härliga hamnen finns högklassiga restauranger som serverar färsk fisk och nyfångade skaldjur. Restauranger finns det gott om i hela San Pedro del Pinatar så här finns något för alla smaker.

Bostäderna ligger i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till alla bekvämligheter som restauranger, skolor, banker, vård och supermarknader. Närmaste stranden ligger endast 1 km bort. Du når Alicantes flygplats 45-50 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Dessa prisvärda parhus ligger endast 1,5 km från stränderna i Mar Menor eller ca 4 km till stränderna i Medelhavet.

Bostäderna har tre sovrum och tre badrum. Planlösningen är modern, öppen och ljus. Köket är komplett med skåp och bänkskiva, spis, diskmaskin, ugn, induktionshäll diskbänk och kylskåp med frys. Badrummen är fullt utrustade med sanitetsporslin och duschväggar.

På takterrassen finns plats för utekök för härliga middagar!

Privat pool ingår i den färdigställda trädgården.

Leverans aug-okt 2023

Property details:

Property ID: 28088
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 151.5 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Emilio Diez de Revenga, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spain