Telefon 070-508 63 18

Läcker villa med privat pool

Calle Egipcios, Orihuela, Spain
Villa
4 Beds
3 Baths
150 m²

Orihuela Costa är ett vackert område längs kusten av Medelhavet. Orihuela Costa består av flera orter och är ett mycket populärt område, här finns stora trevliga parker, restauranger, idrottsanläggningar med padel, breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig miljö.

Orihuela Costa är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

Dessa mycket läckra villor ligger i La Florida som är ett trevligt område. Här hittar du allt du behöver för att leva varje dag och Zeniamar Shoppingcenter med restauranger och affärer ligger endast några kvarter bort. Det stora köpcentret La Zenia Boulevard ligger bara 2,5 kilometer bort.

Denna rymliga villa har en rejäl pool och fin trädgård. Den har tre eller fyra sovrum, du bestämmer vad som passar dig bäst. På taket finns en stor privat terrass och i din trädgård ingår pool.

Kontakta oss idag för att boka visning. Självklart kan vi ordna en visning på Whatsapp om du har svårt att komma till Spanien just nu.

Pris från 449.950€ plus skatt. Leveranstid ca 20 månader efter undertecknat kontrakt.

Property details:

Property ID: 26519
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Area Size: 150 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Egipcios, Orihuela, Spain