Telefon 070-508 63 18

Mycket fina bungalows eller lägenheter nära stranden i Mil Palmeras

Avenida de Holanda, Mil Palmeras, Spain
Lägenhet
2 Beds
2 Baths

Mil Palmeras är ett populärt bostadsområde vid kusten i södra delen av Costa Blanca. Området erbjuder allt du behöver i det dagliga livet, inklusive barer och restauranger och livsmedelsbutik. Stränderna i Mil Palmeras är av högsta kvalitet och mycket populära. Med bil kommer du enkelt till både motorvägen AP-7 och N-332 som tar dig snabbt till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Detta fina område med lägenheter och bungalows ligger bara 700 meter från stranden i Mil Palmeras och erbjuder ett underbart gemensamt område. Här finns allt från stora pooler till padel och lekplatser för barnen. Endast två kvarter från detta bostadsområdet ligger den lokala marknaden i Mil Palmeras som hålls på tisdagar.

I detta fina bostadsområde finns både lägenheter med två eller tre sovrum och bungalows med två sovrum. Bungalows med två sovrum finns antingen på bottenvåningen med markplansterrasser eller en trappa upp med takterrass. Lägenheterna har väl tilltagna balkonger och många av dem har havsutsikt.

Här finns nyckelfärdiga alternativ!

Här finns bostäder med två sovrum från 165.000€ plus skatt, samt bostäder med tre sovrum från 189.000€ plus skatt.

Kontakta oss idag för att boka digital visning eller veta mer om någon speciell bostadstyp.

Property details:

Property ID: 26431
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Avenida de Holanda, Mil Palmeras, Spain