Telefon 070-508 63 18

Nästan nybyggd enplansvilla i Lomas de Cabo Roig

Calle Cabo de la Nao, Orihuela, Spain
Villa
2 Beds
2 Baths
113 m²

Cabo Roig tillhör Orihuela Costa och är ett vackert område på en udde i Medelhavet. Cabo Roig har stora trevliga parker och breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig miljö. I Cabo Roig hittar du en exklusiv småbåtshamn och många mycket bra restauranger.

Cabo Roig är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

Denna villa ligger i Lomas de Cabo Roig, som är ett bostadsområde precis bredvid Cabo Roig. Här hittar du allt du behöver för att leva varje dag och ett minicenter med restauranger och kaféer. Det stora köpcentret La Zenia Boulevard ligger bara 3 kilometer bort.

Denna rymliga enplansvilla är byggd 2016. Den har just nu två sovrum och två badrum, när nuvarande ägare köpte villan valde de att göra om ett av sovrummen till en större lounge som hänger ihop med det öppna kök/matplatsen. Detta sovrum skulle ganska lätt gå att återskapa om man önskar tre sovrum. På taket finns en stor privat terrass med mycket fin utsikt, här finns en fin pergola och en bastu. Här finns också gott om plats för ett rejält utekök och matplats. Villan har också en fin trädgård med pool. Förutom den egna poolen har villan även tillgång till ett stort gemensamt pool område.

 

Kontakta oss idag för att boka visning. Självklart kan vi ordna en visning på Whatsapp om du har svårt att komma till Spanien just nu.

Pris 309.000€ plus skatt.

Property details:

Property ID: 26398
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Area Size: 113 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Cabo de la Nao, Orihuela, Spain