Telefon 070-508 63 18

Inflyttningsklar lyxvilla nära La Matastranden i Torrevieja!

La Mata, Torrevieja
Villa
4 Beds
4 Baths
200 m²

La Mata ligger drygt 40 km söder om Alicantes flygplats på Costa Blanca i Spanien. Området  har ett unikt mikroklimat tack vare det geografiska läget. Många har hittat sitt andra hem här med fantastiskt väder året runt! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under större delen av året. La Mata fina vita sandstränder. La Mata ligger strax norr om Torrevieja.

Torrevieja är en av de största städerna på södra kusten av Costa Blanca och du hittar allt du behöver här. Det finns buss till / från Alicantes internationella flygplats direkt till Torrevieja. Perfekt läge för att bo året runt eller för semestrar!

Denna villa ligger i ett exklusivt bostadsområde endast 300 meter från La Matastranden. Det ligger inom gångavstånd till all service du behöver.

Villan har 4 sovrum, 4 badrum, fastigheten är ett hörn, tomten är ca 400 m2 och huset är byggt med den senaste materialkvaliteten. (Bilderna är från en likadan villa)

Denna imponerande villa har läcker design och fantastisk komfort på sina över 200 m2. Villan har två våningar plus en källare med möjlighet att installera en bar, en vinkällare, biorum, spelrum eller vad du själv önskar. Bottenvåningen har en imponerande lyxig vardagsrumsdel med tillgång till en stor terrass och utgång till poolområdet. Här finns också ett ultramodernt fullt utrustat öppet kök med matsal, här finns också utgång till trädgården med pool och parkering.

Villan har också en takterrass på 36 kvm med havsutsikt, A / C-förinstallation, badrum med golvvärme, full larminstallation, elektriska fönsterpersienner, videokamera vid grinden, fjärrkontrollerad bilport med mera

Villan är klar för inflyttning! Njut av ditt liv redan från denna sommar.

Kontakta oss idag för att boka visning eller veta mer! Självklart kan vi ordna en digital visning om du har svårt att komma till Spanien nu men inte vill missa denna villa.

Property details:

Property ID: 24847
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 4
Bathrooms: 4
Area Size: 200 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  La Mata, Torrevieja