Telefon 070-508 63 18

Lyxvillor med fyra sovrum first line i El Campello!

Avenida Jaime I el Conquistador, El Campello, Spanien
Villa
4 Beds
4 Baths
3 Garages

Dessa fantastiska lyxiga parhus ligger i första raden på stranden i Playa Muchavista i El Campello. Platsen är unik och mycket exklusiv. Villorna är byggda i modern design med högsta kvalitet och varje liten detalj är väl genomtänkt. De ligger nära alla bekvämligheter och här är det nära till kollektivtrafik, skolor, sjukhus, shopping, golf, flygplats och mer.

Villan har en yta på hela 537 m2 med fyra sovrum och fyra badrum. Villan har ett snyggt designat kök med gott om förråd, tvättstuga, gym, källare, hiss, solarium med jacuzzi och stor solsäng, privat pool och alla detaljer du kan förvänta dig av en lyxvilla. Villan är utformad för att få ut det mesta av den enastående utsikten över Medelhavet.

Ett exceptionellt fastighetsprojekt av högsta standard, en drömlik miljö vid stranden! Här finns även ett gemensamt område med padelbana.

Genom åren har Playa San Juan-Muchavista blivit en modell för livskvalitet för både första och andra hem. Beläget mitt i Alicantes storstadsregion, är det stadens mest eftertraktade strand. Dessa exklusiva villor ligger i ett mysigt hörn av strandpromenaden. Alla bostäder vetter mot söder för att erbjuda den vackraste utsikten över bukten.

Njut av alla tjänster som en stad som Alicante har att erbjuda i kombination med lugn och ro i en turistisk och traditionell kuststad som El Campello.

Endast tio av dessa enastående villor byggs och de säljer snabbt. Inflyttning är beräknad till 2021!

Tveka inte att kontakta oss idag för att boka visning innan de återstående villorna säljs också!

Property details:

Property ID: 18891
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 4
Bathrooms: 4
Garage: 3

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Avenida Jaime I el Conquistador, El Campello, Spanien