Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Nyckelfärdig, fullt möblerad villa med tre sovrum på härlig golfbana med padelbanor!

Vistabella golf
Villa
3 Beds
3 Baths
109.23 m²

Orihuela Costa är namnet på ett kustområde på den södra delen av Costa Blanca. Området täcker flera badorter inklusive Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Området är mycket omtyckt av många som letar efter ett andra hem eller permanent bostad. Orihuela Costa är välutrustat för alla behov, med massor av bekvämligheter, faciliteter och fritidsaktiviteter

Denna fina villa ligger på Vistabella Golf, en golfbana och ett bostadsområde cirka 20 km innanför Torreviejas kust. Vistabella är mer än en golfbana, tack vare ett unikt landskap med mer än 34 hektar fantastisk Medelhavsmiljö, kan du verkligen tillbringa underbara dagar här. På områdets kommersiella centrum finns allt du behöver till det dagliga livet! Här finns livsmedelsaffär, fantastisk restaurang, tre fina Padelbanor med proffstränaren Mark Butler.

Golfbanan är designad av Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare, World Cup, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup. Han har lyckats konstruera en riktigt intressant runda, utformad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta lika mycket.

Denna villa är helt färdig och säljs med alla detaljer som visas på fotona. Den har precis släppts till försäljning och beräknas säljas snabbt.

Denna moderna villa är byggd på stor tomt och har tre stora sovrum och tre badrum.

Privat pool och färdig trädgård ingår i priset

Priset för denna fantastiska villa är 410.000 € + skatt

Kontakta oss idag för att boka tid eller veta mer! Har du svårt att komma till Spanien nu men vill inte missa detta tillfälle så kan vi hjälpa dig på alla sätt med digitala visningar mm. Välkommen!

Property details:

Property ID: 15783
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 109.23 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Vistabella golf