Telefon 070-508 63 18

Mycket fina bostäder i Gran Alacant

Lägenhet
3 Beds
2 Baths

Gran Alacant är ett bostadsområde strax söder om staden Alicante och bara 10 minuters bilresa från Alicantes internationella flygplats.

Gran Alacant är ett populärt semestermål med ett stort antal fastboende. Här njuter du av ett hälsosamt medelhavsklimat med en medeltemperatur på 18 grader. Närheten till de skyddade sanddynerna på den berömda Carabassi-stranden bidrar till områdets popularitet. I Gran Alacant hittar du ett stort kommersiellt centrum med alla bekvämligheter som behövs.

Dessa lägenheter finns i flera utföranden, alla med samma totala yta på cirka 70 kvm. Det finns lägenheter på bottenvåningen med liten trädgård eller takvåningar med takterrass. Du kan välja mellan flera typer av planlösning som möjliggör upp till tre sovrum och två badrum. Välj vilket alternativ som bäst passar dina behov.

Området kommer att ha en gemensam pool omgiven av trädgårdar. Inom gång- eller cykelavstånd (cirka 1800 meter) hittar du den vackra Carabassi-stranden. Komplexet ligger inom gångavstånd från Gran Alacant kommersiella centrum där du hittar ett stort urval av bekvämligheter.

Bottenvåningslägenhet – priserna börjar på 131.000 € + skatter.

Takvåning med takterrass – priserna börjar på 145.000 € + skatter.

Kontakta oss idag för att ordna visning av fastigheten.

Property details:

Property ID: 15611
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2