Telefon 070-508 63 18

Radhus nära stranden med privat pool och takterrass i San Pedro del Pinatar

Calle Crucero Baleares, 60, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spain
Radhus
3 Beds
2 Baths
115 m²

Dessa bostäder har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämpliga för underbara semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför mycket lämplig även för permanentboende. Den vackra hamnen når du via en nationalpark som är fantastiskt med sina saltlaguner och rosa flamingos. Vid hamnen finns högklassiga restauranger som serverar färsk fisk och nyfångade skaldjur. Restauranger finns det gott om i hela San Pedro del Pinatar så här finns något för alla smaker.

Radhusen ligger endast 5 minuters promenad från stranden i Mar Menor, du har all service inom några minuters promenad. Nära har du också till skolor, banker, vård och supermarknader. Du når Alicante flygplats på 45 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Radhuset är fördelat på tre sovrum, tre badrum och ett stort vardagsrum kombinerat med ett mycket trevligt kök med öppen planlösning. Vitvaror ingår i priset. Fördelningen nyttjar 115 kvm perfekt och radhuset har även takterrass som är förberett för utekök.

En privat pool, dusch och takterrass ingår i priset.

Pris från 299.000 € + skatter

Leverans december 2025

Kontakta oss idag för att få mer information eller boka en digital visning av huset!

Property details:

Property ID: 01539
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 115 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Crucero Baleares, 60, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spain