Telefon 070-508 63 18

Radhus med privat pool och takterrass i San Pedro del Pinatar

Calle San Rubén, 56-64, 30720 San Javier, Murcia, Spanien
Radhus
3 Beds
3 Baths
111 m²

Dessa bostäder har ett mycket bra läge i SanPedro del Pinatar och är lika lämpliga för underbara semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför mycket lämplig även för permanentboende. Den vackra hamnen når du via en nationalpark som är fantastiskt med sina saltlaguner och rosa flamingos. Vid den härliga hamnen finns högklassiga restauranger som serverar färsk fisk och nyfångade skaldjur. Restauranger finns det gott om i hela San Pedro del Pinatar så här finns något för alla smaker.

Radhusen ligger i ett lugnt bostadsområde med bara några minuters promenad från stadens centrum där du hittar all service och bekvämligheter som skolor, banker, vård och supermarknader. Du når Alicante flygplats på 45 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Radhuset är fördelat på tre sovrum, tre badrum och ett stort vardagsrum kombinerat med ett mycket trevligt kök med öppen planlösning. Fördelningen nyttjar 111 kvm perfekt och radhuset har även takterrass med utekök.

En privat pool, dusch och takterrass ingår i priset.

Pris från 300.000 € + skatter

 

Leverans mars 2023

 

Kontakta oss idag för att få mer information eller boka en digital visning av huset!

Property details:

Property ID: 01539
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 111 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle San Rubén, 56-64, 30720 San Javier, Murcia, Spanien