Extraordinära villor first line!

Dessa extraordinära villor i Cabo de Palos är designade av den schweiziska arkitekten Massimo Di Caudo, ett arkitektoniskt koncept baserat på ..

Från 1.950.000 €
3 sovrum4 Badrum220Sqm

Unik lyxvilla first line!

Denna unika och påkostade villa i Cabo de Palos är designad av den schweiziska arkitekten Massimo Di Caudo, ett arkitektoniskt koncept ..

Pris 3.950.000 €
5 sovrum5 Badrum585Sqm

Välkommen till Su Casa Costa Blanca!

Vårt koncept är att erbjuda dig ett brett utbud av nybyggda fastigheter längs hela Costa Blanca, från Los Alcázares i söder till Dénia i norr.

Vårt jobb är att hitta det du söker utifrån dina kriterier, du behöver inte veta i förväg exakt var du letar efter ditt drömhus. Du behöver inte heller ha kontakt med flera olika fastighetsbyråer som bara erbjuder fastigheter i ett begränsat område, vi har hela utbudet.

Även om vi är specialiserade på nya bostäder har vi några exklusiva begagnade fastigheter som är handplockade av oss och de tydligt anges vara begagnade, resten är nybyggda hem!

Om du letar efter ett hem i ett specifikt område där utbudet av nybyggda fastigheter är begränsat har vi ett brett nätverk av pålitliga fastighetsbyråer som specialiserar sig på begagnade bostäder.

Vi samarbetar med advokater som talar svenska! Tillsammans med dem hjälper vi våra kunder till en säker affär!

Använd sökfunktionerna för att göra ett urval av de hundratals fastigheter vi erbjuder.

Fastigheter

Kontakta oss