Buitengewone villa's first line!

Deze buitengewone villa's in Cabo de Palos zijn ontworpen door de Zwitserse architect Massimo Di Caudo, een architectonisch concept gebaseerd op ..

Vanaf 1.950.000 €
3-slaapkamers4 Badkamers220Sqm

Unieke luxe villa first line!

Deze unieke en weelderige villa in Cabo de Palos is ontworpen door de Zwitserse architect Massimo Di Caudo, een architectonisch concept ..

Prijs 3.950.000 €
5-slaapkamers5 Badkamers585Sqm

Welkom bij Su Casa Costa Blanca!

Ons concept is om u een breed scala van nieuwbouwwoningen aan de hele Costa Blanca te bieden, van Los Alcázares in het zuiden tot Dénia in het noorden.

Het is onze taak om te vinden wat u zoekt op basis van uw criteria, u hoeft niet van tevoren precies te weten waar u uw droomhuis zoekt. U hoeft ook geen contact te hebben met verschillende makelaars die alleen onroerend goed in een beperkt gebied aanbieden, wij hebben het volledige aanbod zelf.

Hoewel we ons specialiseren in nieuwe huizen, hebben we enkele exclusieve tweedehands eigendommen die door ons met de hand zijn geplukt en ze worden duidelijk als tweedehands beschouwd, de rest zijn nieuw gebouwde huizen!

Als u op zoek bent naar een huis in een specifiek gebied waar het aanbod van nieuwbouwwoningen beperkt is, hebben we een breed netwerk van betrouwbare makelaars die gespecialiseerd zijn in tweedehands huizen.

Wij werken met advocaten die uw taal spreken! Samen met hen helpen we onze klanten aan een veilige deal!

Gebruik de zoekfuncties om een ​​selectie te maken uit de honderden eigenschappen die we aanbieden.

WONINGAANBOD

Contact