Telefon 070-508 63 18

Radhus med havsutsikt i Torre de La Horadada/Mil Palmeras.

Torre de la Horadada
Radhus
4 Beds
3 Baths
110 m²

Radhus i modern stil med havsutsikt till salu i Torre de la Horadada/Mil Palmeras.

Denna magnifika fastighet ligger i en nybyggd urbanisering med en gemensam pool, privat parkering och stora grönområden.

Radhuset har fyra sovrum, två på bottenvåningen och två på första våningen, tre badrum, vardagsrum, öppet kök och kontor på första våningen, en stor terrass och trädgård på mer än 160 kvm, terrass på första våningen och solarium med jacuzzi, båda med havsutsikt.

Detta fantastiska radhus ligger mindre än 200 meter från havet och i det mest moderna och exklusiva området Torre de la Horadada, precis intill den nya strandpromenaden, omgiven av breda gröna områden och bara fem minuters promenad från butiker och tjänster i området. Ca 100 meter från radhuset finner du en fin sportanläggning med både padel och tennis.

Det här radhuset är det enda radhuset i urbaniseringen, den tidigare ägaren köpte bottenvåningen och första våningen innan bygget började och valde att bygga ihop båda våningarna till ett magnifikt radhus, men det skulle vara relativt enkelt att separera igen om man önskar sälja två fastigheter en dag i framtiden som en investering.

Huset säljs fullt möblerat och utrustat, förutom personliga tillhörigheter.

Torre de La Horadada är ett distrikt i Pilar de la Horadada, beläget vid Medelhavet, i södra delen av Costa Blanca. Det har ett brett utbud av restauranger och tjänster, som är öppna året runt och bara cirka 45 minuter från Alicantes flygplats, flera internationellt kända golfbanor och mycket nära köpcentren Dos Mares och La Zenia Boulevard. Dess tre km kust består av tio vackra stränder, varav fem med blå flaggor och "Q" för kvalitet, samt en småbåtshamn. Det har också en trevlig strandpromenad med fantastisk utsikt, mycket livlig under högsäsong och är mötesplatsen för både lokalbefolkningen och turister, tack vare dess utmärkta restauranger och terrasser som kantar vägen. Dess speciella läge gör det till ett av favoritmålen för alla som letar efter fritid och strandtid utan att ge upp lugnet i bostadsområdena.

För mer information och bilder kontakta oss.

Property details:

Property ID: 26272
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Area Size: 110 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Torre de la Horadada