Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Nyckelfärdig lägenhet i El Raso, Guardamar!

Guardamar
Lägenhet
2 Beds
2 Baths
1 Garages

Guardamar del Segura är en medelstor kuststad vid Medelhavsstranden i södra delen av Costa Blanca. Guardamar har kilometer efter kilometer med sandstränder. Segura-floden flyter genom staden och det finns många olika arkeologiska platser som den fönikiska staden La Fonteta och Las Dunas Caliphal Hermitage (ett historiskt fort) bland många andra. Alicantes flygplats ligger bara en halvtimmes bilresa bort.

Guardamar har också flera fina naturområden som Lagunas de La Mata som har ett nätverk av stigar perfekt för promenader och cykling.

Detta komplex ligger i ett lugnt bostadsområde som heter El Raso. Från många platser i El Raso finns fin utsikt över Medelhavet och saltvattenlagunen. Det finns gott om bekvämligheter och tjänster som restauranger och kaféer i området.

I detta trevliga projekt finns lägenheter på bottenvåningen med trädgård och terrass, lägenheter på mellanvåningen med fin balkong eller takvåningar med balkong och en privat takterrass. Det finns lägenheter med två eller tre sovrum. Du kan välja mellan två eller tre sovrum, båda modellerna har två badrum. Blocken är omgivna av ett fantastiskt grönt område på mer än 2000 m2 med en stor gemensam pool, barnpool och ett trevligt spa. Alla lägenheter har en parkeringsplats i garage.

Dessa lägenheter är nyckelfärdiga!

Takvåning med två sovrum och takterrass är tillgänglig från € 209 000 plus skatt.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka visning!

Property details:

Property ID: 03597
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Garage: 1

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Guardamar