Telefon 070-508 63 18

Prisvärda inflyttningsklara lägenheter med takterrass.

Calle Comunidad Castellano-Leonesa, Pilar de la Horadada, Spanien
Lägenhet
2 Beds
2 Baths
65 m²

Pilar de la Horadada är en medelstor spansk stad som ligger bara några minuter från de vackra blåflaggade stränderna i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Pilar de la Horadada är en kommun och här hittar du allt du behöver för det dagliga livet som livsmedelsbutiker, banker, restauranger och barer. Pilar har också en busstation och en stor kommunal idrottsplats med bland annat Padelbanor.

Pilar de la Horadada har ett välutvecklat nätverk av säkra cykelbanor som ansluter till närliggande områden som Mil Palmeras och El Mojón och tar dig också till den vackra stranden Higuericas i Torre de la Horadada. Du är inte beroende av en bil för att njuta av en stor del av området.

Detta trevliga bostadsområde är byggt runt ett härligt poolområde. Bostäderna är byggda i modern design och ligger i ett lugnt bostadsområde strax utanför centrum av Pilar de la Horadada.Lägenheterna har en mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och för att vara energieffektiv. På det gemensamma området finns både pool och relaxytor.

Lägenheterna har en öppen och modern planlösning med ett fullt utrustat och modernt kök. Lägenheterna ligger en trappa upp och har en stor privat takterrass. Alla lägenheter har en privat parkeringsplats.

Detta område ligger bara 3 km från stranden, perfekt för en cykeltur. Det ligger dessutom inom gångavstånd till centrum av Pilar de la Horadada där du hittar alla nödvändiga bekvämligheter som butiker, restauranger, barer etc.

Några av de detaljer som ingår i priset är:

 • Möbler och dekorationer
 • Kök utrustat med skåp, bänkskivor och vitvaror
 • Säkerhetsdörr
 • Aluminium jalusier
 • Komplett luftkonditionering genom dolda kanaler
 • Privat parkeringsplats

Takvåning med två sovrum och privat takterrass är tillgänglig från 179.900 € plus skatt.

Detta projekt är nyckelfärdigt och klart för dig att flytta in, både möbler och vitvaror ingår i priset!

Just nu bjuder vi dessutom på komplett AC!

Kontakta oss idag för visning av dessa populära hem! Självklart gör vi digitala visningar om du har svårt att komma just nu men inte vill missa dessa fina bostäder.

Property details:

Property ID: 29479
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Area Size: 65 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Comunidad Castellano-Leonesa, Pilar de la Horadada, Spanien