Telefon 070-508 63 18

Mycket prisvärda bostäder med gångavstånd till allt i Pilar de La Horadada

Calle Paz, 2, Pilar de la Horadada, Spanien
Lägenhet
3 Beds
3 Baths
86.68 m²

Pilar de la Horadada är en medelstor spansk stad som ligger bara några minuter från de vackra blåflaggade stränderna i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Pilar de la Horadada är en kommun och här hittar du allt du behöver för det dagliga livet som livsmedelsbutiker, banker, restauranger och barer. Pilar har också en busstation och en stor kommunal idrottsplats.

Pilar de la Horadada har ett välutvecklat nätverk av säkra cykelbanor som ansluter till närliggande områden som Mil Palmeras och El Mojón och tar dig också till den vackra stranden Higuericas i Torre de la Horadada. Du är inte beroende av en bil för att njuta av en stor del av området.

Detta lilla komplex består av fyra lägenheter varav två ligger på bottenvåningen med terrass och två är takvåningar med privat takterrass. Bostäderna är byggda i modern design och ligger i ett lugnt bostadsområde strax utanför centrum av Pilar de la Horadada och bara cirka 3 kilometer från Medelhavets stränder. Lägenheterna har en mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och för att vara energieffektiv. På det gemensamma området finns både pool och relaxyta.

Lägenheterna har en öppen och modern planlösning med ett fullt utrustat och modernt kök. Lägenheterna på bottenvåningen har en egen terrass av varierande storlek, takvåningar har en stor takterrass. Alla lägenheter har en privat parkeringsplats.

Detta område ligger bara 3 km från stranden, perfekt för en cykeltur. Inom gångavstånd till centrum av Pilar de la Horadada där du hittar alla nödvändiga bekvämligheter som butiker, restauranger, barer etc.

Några av de detaljer som ingår i priset är:

Kök utrustat med skåp, bänkskivor och vitvaror
Säkerhetsdörr
Aluminium jalusier
Förberedd för luftkonditionering genom dolda kanaler
Privat parkeringsplats

Lägenhet på bottenvåningen med två sovrum, två badrum är tillgänglig från 189.900 € plus skatt.

Video två sovrum på bv: https://youtu.be/PV92iGSFjNw

 

Takvåning med tre sovrum, tre badrum och takterrass är tillgänglig från 219.900 € plus skatt.

Video på tresovrum med takterrass: https://youtu.be/e_662jblpro

 

Detta projekt är nyckelfärdigt och klart för dig att flytta in.

Kontakta oss idag för visning av dessa populära hem! Självklart gör vi digitala visningar om du har svårt att komma just nu men inte vill missa dessa fina bostäder.

Property details:

Property ID: 27717
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 86.68 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Paz, 2, Pilar de la Horadada, Spanien