Telefon 070-508 63 18

Prisvärda nyckelfärdiga radhus i San Pedro del Pinatar

Avenida Pablo Picasso, San Pedro del Pinatar, Spain
Radhus
3 Beds
2 Baths
92.07 m²

Dessa bostäder har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämpliga för härliga semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är aktiv året runt och är därför även mycket lämplig för permanentboende.

Radhusen ligger i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till alla bekvämligheter som restauranger, cafeer, mataffär, banker, vård och gym. Som närmaste granne har du en fin park vilket hindrar fler byggnationer bredvid. Närmaste stranden ligger ungefär 2 kilometer bort. Du har promenadavstånd till den enormt vackra nationalparken med saltsjöar och mängder av rosa flamingos, varför inte ta en härlig promenad genom den skyddade parken och avsluta med en härlig lunch på någon av de högklassiga restaurangerna som ligger i hamnen. Precis bredvid hamnen finns också flera fina stränder till Medelhavet. Om du bor i San Pedro del Pinatar kan du lätt välja om du vill bada i Medelhavet eller i en av Europas största saltvatten-laguner, Mar Menor som håller någon grad högre temperatur i sitt lugna vatten.

Du når Alicantes flygplats 45-50 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Radhusen har tre sovrum och två badrum. Planlösningen är modern, öppen och ljus. Köket är komplett med skåp och bänkskiva, spis, diskmaskin, ugn, induktionshäll diskbänk och kylskåp med frys. Badrummen är fullt utrustade med sanitetsporslin och duschväggar.

Du har en enorm privat takterrass på över 90 kvm som är förstärkt så du kan ha din egen jacuzzi och ett stort utekök, här finns alla möjligheter.

Området har dessutom ett gemensamt härligt poolområde och fina grönområden.

 

Priser

Radhus med tre sovrum och takterrass på över 90 kvm finns från 239.900€ + skatt

Obs! Dessa bostäder är nyckelfärdiga och klara för inflyttning.

 

Video på det gemensamma området: https://youtu.be/c18qQZQAERQ

Kontakta oss idag för visning av detta fina område!

Property details:

Property ID: 27603
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 92.07 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Avenida Pablo Picasso, San Pedro del Pinatar, Spain