Telefon 070-508 63 18

Mycket prisvärd villa i Playa Flamenca

Calle Niágara, Orihuela, Spain
Villa
3 Beds
2 Baths
100 m²

Orihuela Costa är ett vackert område längs kusten av Medelhavet. Orihuela Costa består av flera orter och är ett mycket populärt område, här finns stora trevliga parker, restauranger, idrottsanläggningar med padel, breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig miljö.

Orihuela Costa är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

Denna fina villa ligger i Playa Flamenca endast 10 minuters promenad från det enorma shoppingcentret La Zenia Boulevard. Villan är mycket välvårdad och har tre sovrum och två badrum. Den har både AC och uppvärmning, installerat larm, parkering på tomten, förråd, takterrass med mera. Precis i närheten har du en sportanläggning med både Padel, gym, spinning, tennis, fotboll, simning och alla sportaktiviteter du kan tänka dig.

Villan tillhör ett gemensamt område med rejäl pool, det finns även plats för privat pool på din tomt om du skulle vilja det.

Kontakta oss idag för att boka visning. Självklart kan vi ordna en visning på Whatsapp om du har svårt att komma till Spanien just nu.

Pris 189.000€ plus skatt.

Property details:

Property ID: 26860
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 100 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Niágara, Orihuela, Spain