Telefon 070-508 63 18

Nyckelfärdig superfin villa i San Pedro del Pinatar

Calle el Greco, San Pedro del Pinatar, Spain
Villa
3 Beds
2 Baths
114 m²

Denna fristående villa har ett mycket bra läge i San Pedro del Pinatar och är lika lämplig för härliga semestrar som för permanent boende. San Pedro är en medelstor stad med stränder både i Mar Menor och Medelhavet. Staden är levande året runt och är därför mycket lämplig för permanentboende.

Huset ligger i ett lugnt bostadsområde med bara några minuters promenad från stadens centrum där du hittar all service och bekvämligheter som skolor, banker, vård och supermarknader. Du når Alicante flygplats på 45 minuter med bil och Corvera flygplats i Murcia på drygt 30 minuter.

Huset är fördelat på tre sovrum, två badrum och ett stort vardagsrum kombinerat med ett mycket trevligt kök med öppen planlösning. Fördelningen nyttjar 116,35 kvm perfekt och villan har även en separat tvättstuga samt ett förråd. En fin pool med jacuzzi ingår i priset och trädgården är färdigställd.

I priset ingår just nu även komplett AC och vitvaror! Det är bara att flytta in omgående! Obs detta är en hörntomt!

Pris  299.000 € + skatter

 

Kontakta oss idag för att få mer information eller boka en visning av huset! Om du har svårt att komma till Spanien nu ordnar vi en digital visning till dig.

Property details:

Property ID: 26241
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 114 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle el Greco, San Pedro del Pinatar, Spain