Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Mycket prisvärt radhus i Gran Alacant!

Gran Alacant
Radhus
2 Beds
2 Baths
75 m²

Gran Alacant är ett bostadsområde strax söder om staden Alicante och bara 10 minuters bilresa från Alicantes internationella flygplats.

Gran Alacant är ett populärt semestermål med ett stort antal fastboende. Här njuter du av ett hälsosamt medelhavsklimat med en medeltemperatur på 18 grader. Närheten till de skyddade sanddynerna på den berömda Carabassi-stranden bidrar till områdets popularitet. I Gran Alacant hittar du ett stort kommersiellt centrum med alla bekvämligheter som behövs.

Dessa radhus finns i flera utföranden, alla med samma totala yta på cirka 75 kvm. Du kan välja mellan flera typer av fördelning av det användbara utrymmet som möjliggör upp till tre sovrum och två badrum. Välj vilket alternativ som bäst passar dina behov.

Bottenvåningen består av ett stort kombinerat vardags- / matrum / kök, badrum, sovrum och uteplats. På första våningen kan du välja mellan att ha ett sovrum, badrum och ett allroundområde eller två sovrum och ett badrum. Fastigheten har också en trädgård på cirka 25 m2.

Området kommer att ha en gemensam pool omgiven av trädgårdar. Inom gång- eller cykelavstånd (cirka 1800 meter) hittar du den vackra Carabassi-stranden. Komplexet ligger inom gångavstånd från Gran Alacant kommersiella centrum där du hittar ett stort urval av bekvämligheter.

Det finns olika distributioner att välja mellan och kombinera.

Priserna börjar på 118 000 EUR + skatt.

Kontakta oss idag för att ordna visning av fastigheten. Vi kan ordna digital visning om du har svårt att komma till Spanien nu.

Property details:

Property ID: 02354
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Area Size: 75 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Gran Alacant