Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Lyxvilla i Cumbre del Sol, Moraira

Cumbre del Sol
Villa
3 Beds
5 Baths
688 m²

Dessa magnifika villor ligger i en gated community med exklusiv tillgång för fastighetsägare på den berömda Residential Resort Cumbre del Sol nära den vackra lilla staden Moraira.

Bostadsområdet erbjuder alla bekvämligheter som behövs för ett bekvämt liv som; ett shoppingområde med snabbköp, frisör, apotek, barer och restauranger, den internationella skolan Lady Elizabeth Junior School och ett omfattande utbud av utomhussportsalternativ med tennis- och padelbanor.

Exklusiviteten gör denna villa till ett hem du vill bo under hela året och njuta av de milda temperaturerna på Residential Resort Cumbre del Sol, på Costa Blanca.
Entren på den övre våningen leder oss till stora fönster från vilka vi kan njuta av Medelhavets storhet och belysa effekten av naturlig ljus. På höger sida hittar vi två rymliga sovrum med vardera ett separat badrum och med tillgång till en fin terrass där du vill se soluppgången varje dag. Den vänstra delen är vigt till det stora sovrummet, med walk in closet och eget badrum. Det stora sovrummet har en stor privat terrass varifrån man kan njuta av den vackra utsikten.
Trappor med moderna linjer och glasskenor leder oss till matsalen med dubbel takhöjd som skapar en känsla av rymd. Detta underbara utrymme har ett kök med ö, utrustat med avancerade vitvaror. Det sitter ihop med det magnifika vardagsrummet. De stora fönstren gör att den naturliga ljuset kan översvämma vardagsrummet och havet är en del av det. På denna våning finns också ett badrum och en tvättstuga.
Husets juvel är dess fantastiska infinitypool på 3 gånger 12 meter, perfekt för stora sammankomster där du kan njuta av din grill och också ett badrum för att betjäna poolområdet. Njut av din terrass med alla dess bekvämligheter! Den kulminerar en stor terrass i nedre delen av poolen och en veranda där du kan njuta av dina hobbyer.

Några av de funktioner som ingår:

Tomtstorlek är 826 m2
Köket är komplett med övre och nedre skåp, bänkskivor och vitvaror
Varmt och kallt luftkonditioneringssystem från VRV värmepump intelligent system från DAIKIN, med inomhusenheter på väggar, golv, tak eller genom kanaler i vardagsrummet och sovrummen
Golvvärme i fastigheten som består av en varmvattenkrets installerad under golvplattorna, drivs och levereras av ALTHERMA av DAIKIN-systemet. Individuell temperaturkontroll i varje rum.
Larmsystem
Solvärmepaneler för att producera varmvatten i enlighet med gällande regler.

Pris 1.534.500 € + skatter

Kontakta oss idag för att få veta mer om denna fantastiska villa!

Property details:

Property ID: 23339
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 5
Area Size: 688 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Cumbre del Sol