Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Luxury villa Jazmines del Puerto

Cumbre del Sol
Villa
3 Beds
4 Baths
2 Garages
542 m²

Dessa magnifika villor ligger i en gated utveckling med exklusiv tillgång för fastighetsägare på den berömda Residential Resort Cumbre del Sol nära den vackra lilla staden Moraira.

Bostadsområdet erbjuder alla bekvämligheter som behövs för ett bekvämt liv som; ett shoppingområde med snabbköp, frisör, apotek, barer och restauranger, den internationella skolan Lady Elizabeth Junior School och ett omfattande utbud av utomhussportsalternativ med tennis- och padelbanor.

Alla tomter är stora och har fantastisk utsikt över Medelhavet och horisonten av kuststäderna Javea, Moraira, Calpe, Benidorm, Altea ... en unik utsikt över norra Costa Blanca. En idealisk plats för dem som vill köpa en unik lyxvilla med en genomtänkt infrastruktur och landskapsarkitektur.

Villa Del Puerto är utformad för att njuta av fantastisk havsutsikt, samt klimatet och Medelhavets ljus. Med stora fönster som låter solens ljus och värme strömma in, kök och vardagsrum med öppen spis och flera terrasser för att sola och njuta av utomhus.

Villan har 3 sovrum med ett stort badrum med badkar och dusch för sovrummet, som också har en klädkammare och privat terrass.
På bottenvåningen finns ett stort kök med en central ö med matplats och frukostbar, tvättstuga, skafferi och tillgång till terraserna utomhus och inomhus. En stor  matsal med öppen spis, ett TV / biorum, sommar matsal och en mysig relaxavdelning med öppen spis, en stor terrass med en infinitypool, med flera atmosfärer för att njuta av de soliga dagarna som Medelhavsklimatet erbjuder.
På bottenvåningen finns en stor yta för din hobby med en stor privat terrass.

Fastigheten är helt inhägnad, har en täckt parkeringsplats för två fordon och ett inrednings- och landskapsprojekt för att anpassa den till ägarnas smak och behov, en unik lyxvilla i Costa Blanca.

Några av de funktioner som ingår:

Tomtstorlek är 932 m2
Köket är komplett med övre och nedre skåp, bänkskivor och vitvaror
Varmt och kallt luftkonditioneringssystem från VRV värmepump intelligent system från DAIKIN, med inomhusenheter på väggar, golv, tak eller genom kanaler i vardagsrummet och sovrummen
Golvvärme i fastigheten som består av en varmvattenkrets installerad under golvplattorna, drivs och levereras av ALTHERMA av DAIKIN-systemet. Individuell temperaturkontroll i varje rum.
Larmsystem
Solvärmepaneler för att producera varmvatten i enlighet med gällande regler.

Pris 1.565.000 € + skatter

Kontakta oss idag för att få veta mer om detta fantastiska hem!

Property details:

Property ID: 23211
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 4
Garage: 2
Area Size: 542 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Cumbre del Sol