Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Lyxvilla Jazmines Estrella, Cumbre del Sol

Cumbre del Sol
Villa
3 Beds
5 Baths
2 Garages
579 m²

Dessa magnifika villor ligger i en gated community med exklusiv tillgång för fastighetsägare på den berömda Residential Resort Cumbre del Sol nära den vackra lilla staden Moraira.

Bostadsområdet erbjuder alla bekvämligheter som behövs för ett bekvämt liv som; ett shoppingområde med snabbköp, frisör, apotek, barer och restauranger, den internationella skolan Lady Elizabeth Junior School och ett omfattande utbud av utomhussportsalternativ med tennis- och padelbanor.

Alla tomter är stora och har fantastisk utsikt över Medelhavet och silhuetten av kuststäderna Javea, Moraira, Calpe, Benidorm, Altea, .., en unik utsikt över norra Costa Blanca. En idealisk plats för dem som vill köpa en unik lyxvilla med en genomtänkt infrastruktur och landskapsarkitektur.

Denna moderna villa är fördelad på 3 våningar, med 3 sovrum med eget badrum, sovrummet har också ett omklädningsrum och en privat terrass för att njuta av havsutsikten. Den har ett TV-rum, kök med ö, öppet mot matsalen och vardagsrummet med öppen spis, allt ett öppet utrymme med dubbel takhöjd, ansluten till veranda, terrass, infinity-pool och grillplats. Det finns också 2 gästtoaletter, en bredvid vardagsrummet och ett utanför för att servera grillen och poolen.
Källaren på denna fastighet erbjuder ett öppet utrymme, vilket gör att vi kan expandera huset i antal sovrum, gym eller gästlägenhet med två privata terrasser. Huset kompletteras med parkering för två fordon och ett trädgårdsarbete som alla är utformade för att leva året runt mot Medelhavet.

Några av de funktioner som ingår:

Tomtstorlek är 1098 m2
Köket är komplett med övre och nedre skåp, bänkskivor och vitvaror
Varmt och kallt luftkonditioneringssystem från VRV värmepump intelligent system från DAIKIN, med inomhusenheter på väggar, golv, tak eller genom kanaler i vardagsrummet och sovrummen
Golvvärme i fastigheten som består av en varmvattenkrets installerad under golvplattorna, drivs och levereras av ALTHERMA av DAIKIN-systemet. Individuell temperaturkontroll i varje rum.
Larmsystem
Solvärmepaneler för att producera varmvatten i enlighet med gällande regler.

Pris 1.589.000 € + skatter

Kontakta oss idag för att få veta mer om detta fantastiska hem!

Property details:

Property ID: 23205
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 5
Garage: 2
Area Size: 579 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Cumbre del Sol