Telefon 070-508 63 18

Exklusiv villa med pool i Torrevieja

calle fernando rojas 9 torrevieja
Villa
4 Beds
3 Baths
146.67 m²

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger drygt 40 km söder om Alicantes flygplats på Costa Blanca i Spanien. Området  har ett unikt mikroklimat tack vare det geografiska läget. Många har hittat sitt andra hem här med fantastiskt väder året runt! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under större delen av året. Torrevieja har fina vita sandstränder. Mellan varje strand finns små härliga vikar, kallade calas.

Torrevieja är en av de största städerna på södra kusten av Costa Blanca och du hittar allt du behöver här. Det finns buss till / från Alicantes internationella flygplats direkt till Torrevieja. Perfekt läge för att bo året runt eller för semestrar!

Dessa villor ligger i ett exklusivt bostadsområde nära centrum av Torrevieja och bara cirka 2 kilometer från Medelhavet. Det ligger inom gångavstånd till det stora köpcentret Habaneras där du hittar alla bekvämligheter du behöver.

Här byggs nu ytterligare 2 toppmoderna villor “skräddarsydda” med 3 eller 4 dubbelrum, 2 badrum och en toalett, alla på tomter på 400 m2 och byggt med den senaste materialkvaliteten och mycket nära stadens centrum, Yacht Club, den fina strandpromenaden och Torreviejas naturliga saltsjöar.

Dessa imponerande villor har läcker design och fantastisk komfort på sina över 200 m2. Varje hus har två våningar plus en halv källare med möjlighet att installera en bar, en vinkällare, biorum, spelrum eller vad du själv önskar. Bottenvåningen har en imponerande lyxig vardagsrumsdel med tillgång till en stor terrass och utgång till poolområdet. Här finns också ett ultramodernt fullt utrustat öppet kök med matsal och en toalett, här finns också alternativet att bygga ett extra sovrum, ett badrum och ett separat kök med tillgång till trädgården och parkering.

Första våningen har 2 dubbelrum med inbyggda garderober, ett familjebadrum för användning av båda sovrummen och ytterligare ett sovrummet med badrum en-suit och en öppen terrass med utsikt över poolen. Det finns också en takterrass med utsikt över nejden samt din privata pool på 32 m2.

Varje villa kommer också att ha  A / C-förinstallation, badrum med golvvärme, full larminstallation, elektriska fönsterpersienner, videokamera vid främre grinden, fjärrkontrollerad garageport med mera

Villorna har ca 12 månaders leveranstid och kan anpassas efter dina behov.

Kontakta oss idag för att boka visning eller veta mer! Självklart kan vi ordna en digital visning om du har svårt att komma till Spanien nu men inte vill missa denna villa.

Property details:

Property ID: 19454
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Area Size: 146.67 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  calle fernando rojas 9 torrevieja