Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Mycket fina radhus i Torrevieja

Torrevieja
Radhus
3 Beds
2 Baths
101.49 m²

Välkommen till populära Torrevieja! 

Torrevieja ligger drygt 40 km söder om Alicantes flygplats på Costa Blanca i Spanien. Området  har ett unikt mikroklimat tack vare det geografiska läget. Många har hittat sitt andra hem här med fantastiskt väder året runt! Temperaturen varierar från 15 - 35 grader under större delen av året. Torrevieja har fina vita sandstränder. Mellan varje strand finns små härliga vikar, kallade calas. 

Torrevieja är en av de största städerna på södra kusten av Costa Blanca och du hittar allt du behöver här. Det finns buss till / från Alicantes internationella flygplats direkt till Torrevieja. Perfekt läge för att bo året runt eller för semestrar! 

Detta fina område är ett varmt och välkomnande projekt samtidigt modernt och sofistikerat, utformat med noggrant utvalda material för att säkerställa lågt underhåll, med hänsyn till miljön och alltid överensstämmer med den tekniska konstruktionskoden.
Urbaniseringen består av 19 duplexer i tre höjder med 2,3 och 4 rum, med rymliga terrasser och privat solarium, där du kan koppla av och njuta av dess underbara utsikt.

Stora gemensamma områden med härliga växter dekorerar komplexet och gör det till ett trevligt och harmoniskt utrymme med den integritet du vill ha. Perfekt med en infinitypool för vuxna och en annan för de små plus skuggade viloplatser med fantastiskt ljus, pergola i trä och ett rejält utrymme för träning utomhus.

Ett trevligt och harmoniskt bostadsområde att njuta av året runt, ett hem att bo i och njuta av.

Radhus med två sovrum finns från 235.000 € + skatt.

Radhus med tre sovrum är tillgängligt från 263.000 € + skatt.

Kontakta oss idag för att få mer information om dessa hus eller för att boka visning!

Property details:

Property ID: 17097
Property Type: Radhus
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Area Size: 101.49 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Torrevieja