Telefon 070-508 63 18

Nyckelfärdiga bostäder i Pilar de La Horadada

Avenida Cofradías, Pilar de la Horadada, Spanien
Lägenhet
2 Beds
2 Baths
63.6 m²

Pilar de la Horadada är en medelstor spansk stad som ligger bara några minuter från de vackra blåflaggade stränderna i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Pilar de la Horadada är en kommun och här hittar du allt du behöver för det dagliga livet som livsmedelsbutiker, banker, restauranger och barer. Pilar har också en busstation och en stor kommunal idrottsplats.

Pilar de la Horadada har ett välutvecklat nätverk av säkra cykelbanor som ansluter till närliggande områden som Mil Palmeras och El Mojón och tar dig också till den vackra stranden Higuericas i Torre de la Horadada. Du är inte beroende av en bil för att njuta av en stor del av området.

Detta komplex består av lägenheter på bottenvåningen med terrass och takvåningar med privat takterrass. Bostäderna är byggda i modern design och ligger i ett lugnt bostadsområde strax utanför centrum av Pilar de la Horadada och bara cirka 3 kilometer från Medelhavets stränder. Lägenheterna har en mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och för att vara energieffektiv.

Lägenheterna har en öppen och modern planlösning med ett fullt utrustat och modernt kök. Lägenheterna på bottenvåningen har en egen terrass av varierande storlek, takvåningar har en stor takterrass. Alla lägenheter har en privat parkeringsplats och förråd. Det gemensamma området består av väl anlagda grönområden, lekplats och en stor pool.

 

Några av de detaljer som ingår i priset är:

Kök utrustat med skåp och bänkskivor
Säkerhetsdörr
Aluminium jalusier
Förberedd för luftkonditionering genom dolda kanaler
Privat parkeringsplats

Förråd

Nyckelfärdig lägenhet på bottenvåningen med två sovrum är tillgänglig från 131.000 € plus skatt.

Nycklfärdig takvåning med två sovrum och takterrass är tillgänglig från 141.000 € plus skatt.

Kontakta oss idag för visning av dessa populära hem! Självklart gör vi digitala visningar om du har svårt att komma just nu men inte vill missa dessa fina bostäder.

Property details:

Property ID: 16444
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Area Size: 63.6 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Avenida Cofradías, Pilar de la Horadada, Spanien