Telefon 070-508 63 18

Fullt möblerad modernt designad villa med pool i Lomas de Cabo Roig

Calle Cabo Finisterre, Orihuela, Spanien
Villa
3 Beds
3 Baths
131.8 m²

Cabo Roig tillhör Orihuela Costa och är ett vackert område på en udde i Medelhavet. Cabo Roig har stora trevliga parker och breda gator kantade av palmer som tillsammans med den vackra kusten bidrar till en mycket trevlig livsmiljö. I Cabo Roig hittar du en exklusiv småbåtshamn och många mycket bra restauranger.

Cabo Roig är en utmärkt utgångspunkt för golfare med en handfull populära banor inom en kort bilresa. Cirka 45 minuters bilresa bort ligger de två internationella flygplatserna Alicante och Murcia / Corvera.

Dessa villor ligger i Lomas de Cabo Roig, som är ett bostadsområde bredvid Cabo Roig. Här hittar du allt du behöver för att leva varje dag och ett minicenter med restauranger och kaféer. Det stora köpcentret La Zenia Boulevard ligger bara 2 km bort. Även till medelhavets vackra stränder har du ca 2 km.

Denna rymliga villa har tre sovrum och tre badrum. På bottenvåningen finns ett sovrum, ett badrum och ett stort kök och vardagsrum med öppen planlösning. På första våningen finns ytterligare två sovrum och två badrum, varav ett har eget badrum. På taket finns en stor privat terrass med mycket fin utsikt, perfekt för ett sommarkök och grill. I priset ingår en privat pool som har förinstallation av värmesystem.

Just nu finns en nyckelfärdig fullt möblerad villa tillgänglig till försäljning!

Villa med tre sovrum och privat pool  finns tillsalu för 379.900 € + skatter.

Kontakta oss idag för att boka visning eller veta mer!

Property details:

Property ID: 13706
Property Type: Villa
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Area Size: 131.8 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Calle Cabo Finisterre, Orihuela, Spanien