Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Lyxbostäder i vacker miljö!

Villajoyosa
Lägenhet
3 Beds
2 Baths

Dessa hem ligger i en unik och naturlig miljö mycket nära en strand med kristallklart vatten. Detta är en lugn och fridfull oas som ligger mellan städerna Villajoyosa och Benidorm.

Villajoyosa är en liten kuststad som har bevarat sitt gamla arv och är en vacker och idyllisk stad. Det har fortfarande den gamla stadskärnan som går tillbaka till romartiden samt en nyare modernare. Här hittar du all service och bekvämligheter du behöver för ett trevligt vardagsliv. De gamla delarna av staden förklaras en attraktion för kulturintressen och är ett måste med sina slingrande smala gator och färgglada hus.

Detta lyxkomplex ligger i en vacker miljö omgiven av natur och Medelhavet, bara 100 meter från den vackra stranden. I närheten av anläggningen finns ett av de bäst bevarade romerska tornen i Spanien.

Detta komplex erbjuder hus av olika typer och storlekar, alla har stora terrasser där du kan njuta av livet på Medelhavet.

Här hittar du ett, två, tre eller fyra sovrum, bostäderna ligger i en gated community med fina poolområden, gym, lekplats för barnen, spa ... ja, allt du kan önska dig.
Flera typer av bostäder kommer att byggas: radhus, duplex, lägenheter och takvåningar med takterrass. Från många av terrasserna har du fri utsikt över Medelhavet!

Lägenhet med tre sovrum från  294 000 € plus skatt

Takvåning med 3 sovrum och takterrass från 300 000 € plus skatt

Radhus med två sovrum från € 294 000 plus skatt

Radhus med tre sovrum från € 485.000 plus skatt

Kontakta oss idag för mer information om detta lyxkomplex eller för att boka visning!

Property details:

Property ID: 12716
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Villajoyosa