Telefon 070-508 63 18
Location
Price

Fantastisk lägenhet med takterrass i Villamartin!

Villamartín, Orihuela, Spain
Lägenhet
3 Beds
2 Baths
1 Garages
89.6 m²

Villamartín är ett bostadsområde med ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter. Här hittar du allt du behöver från gallerior med restauranger, butiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Villamartín är ett golfparadis och har varit en destination för golfare i mer än 40 år. Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen erbjuder spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns det ytterligare tre golfbanor av hög kvalitet som: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Villamartín är inte bara ett paradis för golfare, här hittar du ett brett utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen. Inom fem minuters bilresa når du den vackra stranden La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, det största köpcentret i provinsen Alicante!

Detta komplex ligger i ett lugnt bostadsområde nära golfbanan i Villamartín. Från anläggningen är det gångavstånd till alla bekvämligheter som behövs för vardagen.

Komplexet består av 16 lägenheter med 2 och 3 sovrum, 2 badrum med golvvärme, luftkonditionering av ledningar fullt installerade, stora fönster, privata terrasser och möjlighet till garage och förvaring. Denna utveckling har också en gemensam jacuzzi och pool med trädgårdsområden.

Det finns bara en lägenhet tillgänglig i detta komplex - en rymlig takvåning med tre sovrum.

Takvåningen har en rymlig takterrass på hela 86 kvm och är utrustad med privat jacuzzi, utomhusdusch och ett utekök med grill.

Privat parkeringsplats i garage och förråd ingår i priset.

Denna takvåning är nyckelfärdig!

Kontakta oss idag för att veta mer om detta komplex eller för att boka visning!

Property details:

Property ID: 11500
Property Type: Lägenhet
Property Status: Till Salu
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Garage: 1
Area Size: 89.6 m²

  Property address:

  Supermarket
  Station
  Restaurant
  Hospital
  School
  Park
  Villamartín, Orihuela, Spain